Byggfirma Uppsala

VEP BYGG & FASTIGHETSSERVICE

Vår byggfirma i Uppsala har allt det du söker för dina byggprojekt, varmt välkommen till oss!

Offertförfrågan
Kontaktuppgifter
Välkommen

En byggfirma för dig

Vår byggfirma i Uppsala är den perfekta partnern för dina projekt. Hos oss finns drivna snickare som sätter våra kunder i största fokus. När du behöver en extra hand med bygg så finns vi alltid redo, nya uppdrag tycker vi är lika spännande som du.

Vill du ha en trygg byggfirma som ställer upp, då är vi det rätta valet för dig. Hos oss hittar du det du söker inom bygg, måleri, tak och fastighetsservice. Vi har ett brett urval av tjänster för att kunna matcha dina behov. Att uppnå dina förväntningar är alltid vår största prioritet.

Vep bygg & fastighetsservice har vad som krävs för att leverera ett slutresultat långt över dina förhoppningar. Så om du vill ha en pålitlig byggfirma som kan erbjuda hög kvalitet, arbeten med noggrannhet och bygg i toppklass ska du anlita oss.

Bild på en ritning, på ritningen ligger en linjal, penna och en orange skyddshjälm.

Kvalitet

Service

Kunskap

Anlita oss

När du anlitar oss som din byggfirma vill vi att du ska bli helt nöjd med resultatet, därför är det viktigt för oss med öppen och regelbunden kommunikation med våra kunder. Vi lyssnar och vill att resultatet ska bli efter dina tankar. 

Vi sätter dig först

Efter vi kommit överens om hur arbetet ska gå till, så sätter vi igång med uppdraget. Vi kommer på utsatt tid då punktlighet är viktigt för oss. Vi är en pålitlig byggfirma som alltid sätter våra kunder först, som även alltid jobbar med noggrannhet och vill att varje steg ska gå rätt till. Skicka en offertförfrågan idag och låt oss hjälpa dig med dina byggarbeten!

Tjänster

Ett brett urval

Byggnation

Om du behöver hjälp när det kommer till bygg så kan våra snickare ta hand om det. Att detta kräver kunskap och precision vet de flesta, men hos oss hittar du det lilla extra för ditt hem. Vi gör allt från stort till litet, fråga oss så hjälper vår byggfirma dig. Vi anpassar varje arbete efter dina visioner och önskemål.

Måleri

Har du länge funderat på att måla om hemma? Då behöver du inte vänta längre. Vi har proffs på målning och kan därför garantera ett felfritt slutresultat. Målning är något som kan förändra vad som helst med simpla medel. Vi sätter färg på ditt hem, anlita oss!

Rivning

När du behöver hjälp att riva så hjälper vi dig från början till slut. Vi river ut det som behövs för att kunna starta nya spännande projekt. Att du känner dig trygg med att lämna över rivningen till vår byggfirma är ett måste för oss.

Golvläggning

När du funderar på nytt eller byte av golv, så är det oss du ska vända dig till. Golvläggning är en utav våra många specialområden. Nytt golv kan ge ditt hem en helt ny känsla för varje rum, därför tycker vi att det är roligt att arbeta med golv.

Vad innebär ROT?

När du anlitar vår byggfirma i Uppsala eller någon annanstans, så har du möjligheten att nyttja ROT-avdraget. Vad är då ROT? Det betyder kortfattat att du har möjlighet att få en viss procents avdrag på arbetskostnaderna, på vissa av våra tjänster. Det gäller på den bostaden du äger, eller tomt i nära anslutning till bostaden.

ROT-avdrag

En snickare med vit tröja och svarta hängselbyxor, mäter ut mått på trä stomme.

Din Byggfirma i Uppsala

Vep bygg & fastighetsservice är en byggfirma i Uppsala med mycket att erbjuda. Ägare för företaget är Joakim Sjöström som år 2022 startade bolaget. Trots den nya starten har vi snabbt kommit igång och utvecklas mer för varje dag som går. Hos oss hittar du såklart hantverkare med rätt utbildning och kunskap, för att kunna ge dig det du är ute efter.

Vart arbetar vi?

Vi har ett brett arbetsområde för att kunna matcha dina behov vart du än befinner dig och bor. Vår byggfirma arbetar i framförallt Eskilstuna, Enköping, Uppsala, Flen, Kungsör, Arboga och Västerås. Men vi arbetar såklart även på andra ställen, fråga oss så kommer vi hem till dig eller ditt företag.

Hör av dig

Kontakta oss

Om du behöver en byggfirma i Uppsala som kan uppnå dina krav? Bakom företaget har vi 20 års erfarenhet och snickare som hjälper dig att förverkliga dina drömmar. Vill du ha en ny altan eller en köksrenovering, inga problem. Skicka en offertförfrågan till oss och få en kostnadsfri offert från oss på nolltid!